Tjänster

Vi levererar en stabil, säker och effektiv IT-miljö anpassad till våra kunders behov.

Vi på Svensk Driftpartner är öppna, lyhörda och har erfarenhet av att arbeta tillsammans med människor från mindre, medelstora till globala företag. Vi tillhandahåller trygga, långsiktigt skalbara IT-lösningar med kunden i fokus. Att kunna anpassa infrastrukturen till det som passar bäst nu är vår styrka.

Det som gör oss unika är att vi bygger vår relation på ett djupare förtroende skapat av 20 års erfarenhet i IT-branschen. Det gör att vi på mycket kort tid skapar oss en tydlig förståelse för ert behov. Därigenom kan vi snabbt anpassa och utvärdera hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att få ut det mesta av er IT-miljö.

Mervärde – såhär gör vi

  • ITIL – vårt styrmedel i leveransen
  • Tydlig modell för samverkan operativt till strategiskt
  • Hel-, delad-, privat- eller cloudsourcing
  • Relationsskapare
  • Sunt förnuft och bra ledarskap
  • Spetskompetens inom efterfrågat område
  • Doers – vi är och håller vad vi lovar

OUTSOURCING

Genom att lägga över hela er infrastruktur kan vi bygga en effektiv IT-miljö som är anpassad efter era behov. Naturligtvis är den dynamisk och ni betalar endast enligt modellen Pay-as-you-go!

SERVICEDESK

Inom vår Servicedesktjänst får alla era användare telefon- och fjärrsupport med hög tillgänglighet, servicekrav och kompetens. Ni kan koncentrera er på er kärnvärksamhet medans vi supporterar er organisation.

h

OUTSOURCING MANAGEMENT

Står ni i begrepp att genomföra en outsourcing? Låt oss vara er partner i framtagande av förfrågningsunderlag, kalkyler, kravsättning, utvärdering eller avtalsframtagning. En QA helt enkelt!

GOVERNANCE

Vi hjälper er att sätta upp en framgångsrik styrmodell för era strategiska leverantörer. Finns behovet att initialt delta och sätta rutiner och processer på plats så tar vi gärna rodret och leder er framåt. Kanske behövs en utbildningsinsats för er personal idag som skall gå till en ny roll som känns ovan. Tveka inte att ta hjälp av oss!

PROJECT MANAGEMENT

Större projekt inom infrastruktur tenderar att dra ut på tid och öka i kostnad. Vi har erfarenhet av stora projekt, vilka delar vi skall dra i först för att inte hamna i en situation ingen vill vara i. Här är det bara erfarenhet och skit under naglarna som gäller.

CONSULTING SERVICES

Traditionell konsultverksamhet inom främst Microsofts applikationssvit. Vi hjälper er vid tillfälliga toppar eller kompetensbehov.